Over Kerst versus Kerst : kerstconcert met Con Cuore

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

17 dec
Kuurne - Sint-Michielskerk

Kerst versus Kerst : kerstconcert met Con Cuore

Con Cuore, het koor uit Waregem, onder leiding van dirigent Jan Vuye brengt in dit kerstconcert een boeiende mix van oude en nieuwere kerstmuziek.

zondag 17 december 2023 van 16:00 uur tot 17:30 uur

Op zondag 17 december om 16 u. zorgt het koor Con Cuore uit Waregem o.l.v. Jan Vuye voor een kerstconcert vol tegenstellingen.

Zowel wat ouderdom als wat stijl betreft zitten er zeer verschillen in het grote aanbod aan klassieke kerstmuziek. Het koor zoekt die op en plaatst ze zo tegenover elkaar dat er unieke sfeer ontstaat tijdens het concert. Samen op weg naar Kerstmis.

Het koor en de dirigent hebben nationaal en internationaal een hoge reputatie verworven. Ze zijn o.a. Cultureel Ambassadeur van stad Waregem 2023 en wonnen in 2021 de gouden medaille op de World Choir Games, zeg maar de Olympische spelen voor koren.

De dirigent Jan Vuye studeerde koor en orgel aan het Lemmensinstituut Leuven en werkte samen met Philippe Herreweghe, Patrick Peire, Friedemann Layer, …

Prijzen

Ticket Prijs
Aan de deur € 20,00
Aan leden-tarief € 17,00
in voorverkoop € 17,00

Info en reserveren via davidsfondskuurne@hotmail.com

Tickets liggen klaar aan de deur. Geen genummerde plaatsen.

Labels: Kunst & CultuurReligie & ZingevingMuziekActiviteitConcertkerstconcert