Over De Happy Handmadebeurs : een beurs voor mensen met passie voor creativiteit.

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 28 apr
  inKuurne

  De Happy Handmadebeurs : een beurs voor mensen met passie voor creativiteit.

  Ontdek op deze beurs met 40 standhouders en passie en de kennis van ruim 40 hobbyisten. Bezoek de diverse standen, stel je vragen en ga m...
 2. 02 mei

  Tine Mortier : schrijven tussen twee werelden

   Tine Mortier, vooral bekend van haar kinderboeken, geeft je tijdens deze lezing een boeiende inkijk in haar schrijfproces. Ze wordt daar...
Toon alle activiteiten
28 apr
Kuurne - Kubox

De Happy Handmadebeurs : een beurs voor mensen met passie voor creativiteit.

Ontdek op deze beurs met 40 standhouders en passie en de kennis van ruim 40 hobbyisten. Bezoek de diverse standen, stel je vragen en ga misschien zelfs met iets origineels naar huis.

Davidsfonds Kuurne organiseert die dag ook verschillende workshops. Voor de workshop ' een balpen pimpen met fimoklei' schrijf je het beste in, bij andere workshops kan je gewoon aansluiten. Ook voor de kinderen zijn er crea-activiteiten.

zondag 28 april 2024 van 10:00 uur tot 18:00 uur

De Happy handmadebeurs is een toffe beurs waarin je kan zien wat creatieve mensen als hobby hebben. Er zijn een 40-tal standjes en iedere standhouder kan je uitleg geven bij zijn/haar passie.

Je kan zelf deelnemen aan de workshop 'een balpen pimpen' of aansluiten bij een van de andere workshops die gedurende de hele dag aangeboden worden. Ook de kinderen kunnen creatief aan de slag.

De beurs is doorlopend open, er is een bar voor de nodige hapjes en drankjes en je kan gratis binnen. De zaal Kubox heeft een ruime, gratis parking en fietsenstalling en is toegankelijk voor personen die minder mobiel zijn.

Een ideale uitstap voor het hele gezin!

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: via Facebook ' Happy Handmade'

Inschrijven voor de workshop bij Lien via 0478/83 90 62

Labels: Kunst & CultuurOntspanning & OntmoetenBeeldende kunstDagevenementFamiliedag1 sessieRolstoeltoegankelijkWorkshopActiviteitCultuurregio Zuid-West-VlaanderenOntmoetenbeurscreativiteitgenietengezinsuitstap